Відгуки

Залишити відгук

Олена Кошелєва 21.07.2021

Музей залишив дуже хороше враження. Ретельний підбір експозиції і якісний аудіогід дали величезну кількість цікавої інформації. Служителька музею дуже допомогла, звертала увагу на цікаві деталі, доповнювала написане в залах.Багато інформації, по можливості б розділила відвідування на два рази. Оскільки емоційно все "переварити" важко.Музей створений і підтримується з душею. З любов'ю до іудаїзму, традицій і пам'яті єврейського народу.Рекомендую.

Володимир Орлов, перший заступник голови облдержадміністрації 16.07.2021

Сказати, що вражений побаченим - не сказати нічого. Це не просто музейний заклад. Це історія, культура та звичаї єврейського народу, зібрані воєдино, аби ми змогли побачити все в одному місці. А ще це величезна трагедія унікальної цивілізації, яку намагалися знищити під час Голокосту. Тут можна багато чого зрозуміти та відчути - велич єврейського народу, ціну ненависті до нього та волю почати все спочатку! Сучасні арт-інсталяції, мультимедійні технології та унікальні експонати - усе це змінить ваше уявлення про те, як все було насправді! Одним словом: РЕКОМЕНДУЮ ВІДВІДАТИ! І пишаюся, що такий музей є саме в Дніпрі. (з посту у ФБ)

Учні та вчителі Запорізької спецалізованої школи - інтернату "Січовий колеґіум" 24.05.2021

Ми безмежно вдячні. Просто залишимо декілька відгуків учнів... "В музеї особлива атмосфера. Велика дяка усім, хто дав нам таку можливість відчути історію. Добре що існує такий музей" (Данило Алексеєнко) "Через емоції, іноді було важко аналізувати інформацію, але це можливість для роздумів" (Дарина Бєляєва). "Рекомендую відвідувати музей сім'єю. Коли ти поруч з найріднішими, відчуваєш трагедію Голокосту та розумієш цінність людського життя" (Олексій Макрушин) "З кожним залом, з кожним поверхом тебе огортає жаль, біль, злість за те, що людство допустило такі нелюдські дії"(Рита Міненко) "Вразила зала присвячена Праведникам Народів Світу. Це заслуговує на велику пошану" (Аліса Мельник). Кому цікава історія та небайдужі людство і людяність повинні відвідати Музей" (Богдана Соболь). "Дуже вдячна усім, хто створював і продовжує створювати Музей" (Наташа Поліщук)

Mendel Kaminezki 22.12.2020

It was an amazing experience looking forward to be back.

Irina Selivanova-Zerkal 16.04.2020

Музей не схожий на інші. Має свій "характер". Екскурсія справила враження як на педагогів так і на учнів. Не жалкуємо, що у свій час їхали до вас так далеко.

Александер Вінников, голова Представництва НАТО в Україні 21.11.2019

Щиро дякую Вам за люб'язно надану можливість відвідати Ваш визначний музей. Від усього серця бажаю Вам та Музею процвітання, багато вдячних відвідувачів та пам'яті серед поколінь, що є важливою місією цього меморіального комплексу.

Peter Pollis, Michigan, USA 25.04.2019

May God bless the Jewish people and may all know the history and struggles of this proud and distinguished people. Shalom

Гости из Израиля 18.04.2019

Мы гости из Израиля. Приехали и увидели много истории про евреев. Пусть их души будут в раю! Амэн

Simone Kloh Miranda 04.04.2019

I just want to express my gratitude for this special place, what let us know about the Jewish culture and the suffer too. I am American and I have Jewish roots. Thank you all

Юлія Компанієць 29.03.2019

Дякую, що зберегли історію. Нехай це не повториться ніколи!